vrijdag 11 september 2009

Verhuisd!


Hallo iedereen,

We zijn nu al twee weken verhuisd naar het nieuwe appartement. De verhuis is prima verlopen. We deden veel tevoet vooraf weg met een paar valiezen op wieltjes (het is maar "a few blocks away"). Dan hebben we nog twee kleine peugot's gevuld met dozen of beter gezegd 1 peugot 206, 2 keer. Tenslotte de verhuisdag zelf hebben we de grote stukken verhuisd met een Jeep/pick-up die hier veel rijden. Een portier uit onze vorige buurt doet ook leveringen en verhuizingen en we hebben alles in 1 keer kunnen laden.
De frigo stond wel achter op de (open) laadklep. De tafel die boven op het dak lag te wachten op een geschikte plaats hebben we er op het laatst "aangeplakt" en met touwen tegen de matras getrokken. Eduardo heeft veel ondervinding op dat vlak. De matras was het enige stuk dat niet in de lift kon maar dat hebben we wel gevoeld. 9 verdiepingen hoog (je moet eerst naar min 1 om de trapzaal te vinden en dan naar het achste). De fysiek is niet meer zoals het moet maar ik ga me misschien kandidaat stellen om matrassen mee naar boven te verhuizen. Er zijn 15 verdiepingen en de helft van de appartementen zijn nog onbewoond.(!!!)
Ook het zwembad heb ik al geprobeerd maar ondanks een buitentemperatuur van 20°C was het water bbbbbbiiiiiiitttttttttttteeeeeeeeeeeerkoud. Ik heb er toch een kwartiertje kunnen inblijven. Heerlijk om nog eens te zwemmen na lange tijd. Op de foto Juan,vriend/helper en Eduardo, de verhuizer met pick-up.
Luc en Marleen

Geen opmerkingen: