zaterdag 16 mei 2009

We komen terug.....!!!!

Beste allemaal,

We komen terug naar België om 1 en ander te regelen. We zullen in België zijn van 25 juni tot 8 juli e.k. Dan zal het toch zomer zijn hopen we. Details over de reden van ons bezoek kunnen we niet op de blog zetten maar het zal leuk zijn om een aantal mensen eens terug te zien na 9 maanden. Voor alle duidelijkheid, het bevalt ons hier uitstekend en we zullen hier dus wel nog een tijd doorbrengen. Wie ons graag ontmoet en wat op verhaal wil komen over ons verblijf hier kan via e-mail afspreken. We hebben natuurlijk wat zaken af te handelen maar er zal toch tijd zijn om goede vrienden en kennissen te ontmoeten.

Argentinië blijft ons verbazen op velerlei gebied. Gisteren waren we nog in de Nationale bibliotheek, niet ver van waar we wonen. Het is een omstreden gebouw waarvan de bouwfase heel veel jaren gepland was en werd uitgesteld wegens financiële perikelen.
In 1992 werd het dan toch ingehuldigd. Het gebouw staat op een heuvel en geeft de indruk maar twee verdiepingen te tellen die op een enorme betonnen sokkel staan. De sokkel zelf bevat evenwel ook al vijf verdiepingen met conferentiezalen,tentoonstellingsruimte enz. Rond het gebouw is er ook nog een grote tuin met beeldhouwerken, terrassen, banken waar mensen zitten te lezen of hun lunchpakket eten. Bij gelegenheid zet ik een foto op de blog maar ik had mijn toestel niet bij....

Geen opmerkingen: